My Petite Boetik

Kleur-, Stijl- en Kledingadvies, Make-up, Visagie

“Looking as good as…”

Je bladert de Elle of de Marie Claire of GlamIt; je ziet de modellen met een perfecte maar toch speciale make-up en die look zou je ook graag eens willen. Dan ben je hier aan het juiste adres.
Breng gewoon een of meerdere foto’s van je lievelingslook mee en ik tover je zo om tot een model, divalook of gelijk welke look die je aanspreekt.
Ideaal voor feestjes of gewoon om eens iets anders te proberen.

Kijk maar eens bij Gelegenheidsmake-up.

Het onderdeel make-up is opnieuw uitgebreid waardoor het aanbod volledig is herzien. Bekijk snel de pagina´s in de menu´s Visagie & Beauty en Luxe Manicure.

Volledig minerale make-up van Malu Wilz

Speciale inhoudstoffen beschermen, verzorgen en verwennen zelfs de meest gevoelige huid en geven de huid een gelijkmatige, stralende teint. Verder wordt het vochtgehalte van de huid behouden en wordt de huid beschermd tegen UVA en UVB stralen.

Vrij van geparfumeerde stoffen, Anti-Comedogenic en bijzonder huidvriendelijk. De producten van JUST MINERALS zijn voor ieder huidtype geschikt voor een perfecte make-up en een niet te vergelijken draagcomfort.

Dit kleine, maar complete assortiment maakt het mogelijk om voor iedere cliënt een perfecte make-up te creëren. Alle producten zijn gemakkelijk in het gebruik, geven direct een stralend effect voor een perfecte make-up.

Het is niet altijd eenvoudig om het juiste cadeau te vinden voor iemand die je liefhebt.Een kadobon is altijd een goed idee!

Bij My Petite Boetik kun je voor elke gelegenheid je kadobon aanschaffen, en je doet er iemand veel plezier mee om een nieuwe wereld te ontdekken.

Websitedesign by JDV